Cine suntem?

"Cunoaște-L pe Dumnezeu și fă-L cunoscut și altora"

1. Cine suntem?

Biserica Geneza este o comunitate vie, dinamică și relevantă. alcătuită din oameni care au povești de viață diverse și totodată unice, dar care cun uniți de credința în Isus Hristos și convingerea fermă că prin jertfa Sa suntem mântuiți.

2. Cu ce scop ne întâlnim?

Întâlnirile regulate atât din cadrul slujbelor publice cât și cele organizate pe grupe mici pe parcursul săptămânii au ca scop, declarat și urmărit, acela de a-L glorifica pe Dumnezeu prin închinarea noastră și de a-L cunoaște mai profund pe El și voia Lui.

3. Cum vedem noi slujirea?

La Geneza, nu avem pretenția că suntem depozitarii exclusivi ai adevărului revelat sau a unor abordări ecleziastice infailibile, de aceea înțelegem că un lucru constant în slujire îl reprezintă schimbarea metodelor nu însă și a mesajului Evangheliei.

4. Cum privim noi oamenii?

Conștientizăm că în ochii lui Dumnezeu ,”orice sfânt are un trecut și orice păcătos are un viitor”, de aceea căutăm sa privim orice om care vine între noi prin ochii lui Isus. Reabilitarea celor căzuți face parte din ADN-ul bisericii noastre.

5. Care este datoria noastră?

Mântuirea noastră este darul Lui Dumnezeu, dar mântuirea semenilor noștri este și datoria noastră. De aceea mesajele biblice, rugăciunile, închinarea, resursele si toate activitățile noastre ecleziastice se concentrează în jurul acestui principiu fundamental: „Cunoaște-L pe Dumnezeu si fă-L cunoscut și altora”.

Scroll to Top